Spor

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu için bedel biçti

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nu Avrupa'nın dev kulüpleri kancayı takmış durumda. Sarı-lacivertli yönetim gelecek transfer teklifleri karşısında oyuncu için isteyeceği rakamın en az 20 milyon euro olması bekleniyor.

Abone Ol

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için dev bir transfer rekabeti başlıyor. Borussia Dortmund, Napoli, Ajax, Arsenal'in ardından Inter'in de Ferdi Kadıoğlu'nu takibe aldığı iddia ediliyor.

Sarı-lacivertli yönetimin ise genç yeteneği için minimum 20 milyon Euro talep edeceği konuşuluyor.

Karagümrük maçını sekerek terk etmişti!

Sabah'ın haberine göre: Ferdi Kadıoğlu, son oynanan Karagümrük maçında stadı sakatlanıp sekerek terk etmesinin ardından Nordsjaelland deplasmanında dinlendirilmişti. Ancak, genç futbolcu, hocası İsmail Kartal ile görüşerek bu akşamki Sivasspor maçında forma giymek için talepte bulundu.

İnter de peşine düştü

Fenerbahçe'de bu sezon 19 resmi maçta 1623 dakika süre alan ve 1 gol ile 3 asist kaydeden Ferdi Kadıoğlu için Borussia Dortmund, Napoli, Ajax ve Arsenal'in değil devre olduğu belirtiliyorm. Ferdi'yi transfer etmek isteyen devlerin arasına İnter'in de dahil olmasıyla kıran kırana bir transfer pazarlığının yaşanması bekleniyor.

20 milyon euro bedel biçildi

Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmaması nedeniyle sarı-lacivertli yönetim, genç oyuncuyu ocak ayında satmayı düşünmüyor. Ancak, EURO 2024'teki performansını da göz önüne alarak fiyat belirleyecek. Şu an için minimum rakamın 20 milyon Euro olduğu belirtiliyor.