Spor

Euro 2024 kura çekimleri sırasında seks sesleri!

UEFA, Euro 2024 kura çekimi sırasında yaşanan ve canlı yayına yansıyan "seks sesleri" olayı üzerine soruşturma başlattı. Duyanları şok eden sesler A Grubu kura çekimi sırasında yaşandı.

Abone Ol

Euro 2024 kura çekimleri sırasnıda duyulan seks sesleri hakkında soruşturma başlatıldığı duyuldu. İsviçre'nin İskoçya, Macaristan ve Almanya ile birlikte A Grubu'na seçildiği anlarda duyulan sesler canlı yayında dikkatli kulaklardan kaçmadı. Bu  skandalın arkasında ismin YouTube fenomeni Daniel Jarvis'in olduğu belirtildi.

BBC News'in haberine göre: Jarvis, sosyal medya platformu X'te canlı bir video yayınlayarak, seslerin çaldırdığı bir telefon aracılığıyla oluşturulduğunu öne sürdü.

UEFA Genel Sekreter Yardımcısı Giorgio Marchetti, olayın yaşandığı anlarda durumu kontrol etmeye çalıştı ve sesin artık olmadığını ifade etti.

İngiltere milli takımının teknik direktörü Gareth Southgate, olaya ilişkin olarak, "Seyircilerin güçlükle duyduğu bir ses olduğunu tahmin ettim. Bir tür şaka olduğunu düşündüm, ancak ne olduğunu anlamak gerçekten zordu" dedi.

Benzer bir olay Ocak ayında Wolverhampton ile Liverpool arasında oynanan FA Cup maçı sonrası BBC'de canlı yayınlanan programda da meydana gelmişti.