Güncel

Esra Erol’da şok olay: Okan’ın erkek çıkan sevgilisi 1.4 milyon lira dolandırdı!

Esra Erol’un programında yaşanan ilginç dolandırıcılık hikayesi izleyicileri şaşkına çevirdi. Okan isimli şahıs kadın bildiği erkek sevgilisi tarafından dolandırıldı.

Abone Ol

Okan isimli bir kişi, sosyal medyada tanıştığı "Aslı Ekinci" adındaki bir kadına tam 1.4 milyon TL kaptırdığını açıkladı. Ancak olayın asıl şoku, "Aslı"nın aslında Murat Kandemir isimli bir erkek olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıyla yaşandı.

Okan, dolandırıldığını fark edince Esra Erol’a başvurdu ve Murat Kandemir'in kadın sesiyle kendisini kandırdığını belirtti. Okan, kendini "Aslı Ekinci" olarak tanıtan Murat’ın, hipnotize edici bir etki yarattığını, bu nedenle mantıklı düşünemediğini ifade etti. Okan ayrıca "Aslı"nın kendisine sürekli "Adam gibi adamsın" diyerek güven kazandığını dile getirdi.

Canlı yayında Murat, "Aslı Ekinci" adında birinin aslında hiç var olmadığını ve tüm yazışmaların kendisine ait olduğunu itiraf etti. Esra Erol, Okan’a gönderilen kadın ses kayıtlarıyla ilgili sorular sorduğunda ise Murat, bu seslerin eski bir arkadaşına ait olduğunu kabul etti.

Öte yandan ikilinin 1 yıldır sadece uygulama üzerinden yazıştığı ve yüz yüze hiç görüşmedikleri kaydedildi.

İttifakgazetesi.com