Güncel

Esra Erol’da Betül eski eşi Veysel’e beddua etmişti: Sokak ortasında ölü bulundu!

Esra Erol'un programına geçtiğimiz yıl katılan Betül, 11 yıllık eşi tarafından aldatıldığını söylemiş ve “Gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar” sözleriyle dikkat çekmişti. Betül’ün eski eşi Veysel, İstanbul Gaziosmanpaşa’da şüpheli şeklide ölü bulundu.

Abone Ol

11 yıl evli kalan Veysel’in, başka bir kadınla ilişkisinin yanı sıra ikiz bebeklerinden yalnızca birinin babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Betül, Veysel’in aldattığını açıkladığı programda, Veysel ve onun yeni eşi Özge arasında yaşanan kavgaları ve yasaklı madde konusunu gündeme getirmişti.

Esra Erol' katılan Betül isimli kadın geçtiğimiz yıl açıklamalarıyla Türkiye'yi dumura uğratmıştı. Betül, 11 yıllık eşinin başka bir kadınla kendisini aldattığını söylemiş, kocası Veysel da programa katılmıştı. Birlikte olduğu kadın ile ikiz çocukları olduğu ortaya çıkan Veysel'e DNA testi yapılmıştı.

Tıpta nadir görülen bir şekilde Veysel'in, Özge'den olan ikiz çocuklarından sadece birinin babası olduğu öğrenilmişti. Esra Erol’un programda Betül ve Veysel boşanmış, Veysel yeni bir hayata başlamıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Esra Erol, Veysel'in ölüm nedeninin henüz bilinmediğini kaydederken, Betül, eski eşinin ölümünün ardından suçlandığını iddia etti.

Veysel'in Gaziosmanpaşa'da sokak ortasında ölü bulunduğunu ve ölüm nedeninin henüz bilinmediğini söyleyen Esra Erol, geçmişte yaşananları hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi:

“Betül aşkından ölüyordu, Özge de 'Ben yuva kuracağım sen boşanmadığın için kuramıyorum' demişti. Defalarca birbirlerini darp ettiler. Bu ilişki içerisinde yasaklı madde konusu da vardı. Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi. Veysel Yorulmaz, İstanbul'da sokak ortasında ölü olarak bulundu. Betül, eski eşin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' diye bir cümle kurdu.”

BETÜL: ÜZÜLDÜM

Esra Erol’un programına bağlanan Betül, Veysel'in amcasının oğlunun ona “Senin bedduan tuttu, öldü” dediğini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Bu sabah amcasının oğlu beni aradı. 'Bedduaların tuttu, için rahat olsun' dedi. Şok oldum. Beddua ettim tamam ama sonra ben de üzüldüm. Sonuçta çocuğumun babası. Ne olmuş ne bitmiş bilmiyorum."