Spor

Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme müjdesi

Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezon attığı gollerle büyük katkı veren Anthony Nwakaeme için Başkan Ertuğrul Doğan tekrar takıma döneceğinin mesajını verdi.

Abone Ol

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın eski futbolcularından Anthony Nwakaeme ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Ntvspor'un haberine göre: Nwakaeme'nin sezon başında da adı Trabzonspor ile anılmış, ancak transfer gerçekleşmemişti. Başkan Doğan'ın yaptığı açıklamaya göre, Nwakaeme ile yapılan görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor. Başkan, taraftarları heyecanlandıracak şekilde, "Anthony Nwakaeme gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" dedi.

Başkan Doğan, Nwakaeme'nin geçmişteki tarihi şampiyonluktaki büyük rolüne vurgu yaparak, futbolcunun takıma tekrar katkı sağlama potansiyelini olduğunu dile getirerek bu isimle kendisinin ve Abdullah Avcı'nın görüştüğünü belirtti.

Nwakaeme'nin mevcut kulübü Al-Fayha ile sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği ve 34 yaşındaki futbolcunun serbest kalacağı göz önüne alındığında, Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirme olasılığı yüksek görünüyor.