Steam Deck zirveyi bırakmıyor

Valve’ın el konsolu Steam Deck, geçtiğimiz ay satışa sunulduğundan beri Steam’de en çok indirilen oyunlar listesinin zirvesinde yer alıyor. Firmanın konsolunun oyunlarla birlikte sıralamaya sokulma nedeniyle ilgili herhangi bir bilgi söz konusu değil. Ancak Steam Deck’in popülaritesinin yüksek olduğu görülüyor.

Counter-Strike 2 sürpriz yaptı

oyun-2

Listenin ikinci sırasında Lethal Company adlı yeni bir aksiyon oyunu yer alırken, üçüncü sırada ise Counter-Strike 2 adlı bir modifikasyon oyunu bulunuyor. Counter-Strike 2, orijinal Counter-Strike oyununun grafiklerini ve oynanışını geliştiren bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun Steam’de bu kadar ilgi görmesi, Counter-Strike hayranlarının sayısının hala çok fazla olduğunu gösteriyor.

Diğer popüler oyunlar

Listenin dördüncü sırasında PUBG yer alırken, beşinci sıradan Call of Duty kendine yer buluyor. Ayrıca Baldur’s Gate 3, Destiny 2, EA SPORTS FC 24, Apex Legends ve Dead by Daylight gibi oyunlar da Steam’de en çok indirilen oyunlar arasında yer alıyor. 

TEKNOFEST kapsamında düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın ilk etabı Isparta'da başladı TEKNOFEST kapsamında düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın ilk etabı Isparta'da başladı

Zirve şaşırttı! En çok indirilen oyunlar belli oldu

İşte oyun listesi:

  1. Steam Deck
  2. Lethal Company
  3. Counter-Strike 2
  4. PUBG
  5. Call of Duty
  6. Baldur’s Gate 3
  7. Destiny 2
  8. EA SPORTS FC 24
  9. Apex Legends
  10. Dead by Daylight

Kaynak: HABER MERKEZİ