Ekonomi

Emeklilere yılbaşı öncesi sevindirici haber geldi Maaş tutarına göre promosyon

Milyonlarca emekli, ocak ayında yapılacak zam oranını merak ederken, yılbaşı öncesi sevindirici bir haber geldi. Garanti BBVA, emekli maaşını bankaya taşıyanlara 1 maaş tutarında ek promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Abone Ol

Kampanya 31 Aralık’a kadar geçerli

Garanti BBVA’nın emeklilere yönelik başlattığı kampanya, 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip, emekli maaşı taşıma talimatı vermek ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapmak yeterli olacak.

Maaş tutarına göre farklı promosyonlar

Garanti BBVA, emekli maaşına göre farklı ek promosyon tutarları sunuyor. Buna göre, emekli maaşı 7.500-10.000 TL arasında olanlara 7.750 TL, 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 7.500 TL nakit promosyon ödenecek. Emekliler, başvurularının ardından ilk maaş ödemelerini tek seferde peşin olarak alabilecekler.

Kredi kartı harcamasına da bonus

Garanti BBVA, emeklilere sadece nakit promosyon değil, aynı zamanda kredi kartı harcamalarına da bonus fırsatı sunuyor. Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlar, 7.500 TL’ye varan nakit promosyonun yanı sıra, kredi kartı ile 500 TL harcamasına 1.000 TL bonus kazanabilecekler.