Güncel

Çocuklarının gözü önünde eşini bıçaklayan adam tutuklandı

Çankırı’da bir apartmanda meydana gelen olayda, Yakup G. isimli şahıs, eşi Kezban G.'yi çocuklarının önünde bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı, polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Abone Ol

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Aksu Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda yaşandı. 3 çocuk sahibi Yakup G. ile eşi Kezban G. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yakup G., mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Kezban G., vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Çocukların çığlıklarını duyan apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Kezban G.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde bulunan Yakup G. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Savcının incelemesinin ardından Kezban G.'nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Yakup G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Çocukların ise psikolojik destek almak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi.