Edirnekapı Kasabı Semih Çelik'in babası anlattı: Cinayet öncesi detaylar ortaya çıktı! Edirnekapı Kasabı Semih Çelik'in babası anlattı: Cinayet öncesi detaylar ortaya çıktı!

2009’da öldürülen Münevver Karabulut'un katili olan Garipoğlu'nun mezarında yapılan incelemelerde, şeffaf bir naylon poşet bulundu.

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, bu durumu şüpheli bulduğunu belirterek, poşetin DNA ve parmak izi incelemesine tabi tutulmasını talep etti. Epözdemir, bu poşetin kafatası ve kemiklerin sonradan mezara konulmuş olabileceği yönünde endişeleri dile getirdi.

Garipoğlu'nun intiharının ardından otopsi sürecinde yer alan Prof. Dr. Sermet Koç, o dönem yapılan DNA testlerinin Garipoğlu'nun kimliğini doğruladığını ve aile üyelerinin de otopside hazır bulunduğunu belirtti. Koç, fiziksel benzerliklerin de teyit edildiğini vurguladı.

Dönemin Silivri Cezaevi Savcısı Metin Arda ise, Garipoğlu'nun başına poşet geçirerek havasızlıktan öldüğünü ve cesedinin sabah sayımında bulunduğunu ifade etti. Yıllar sonra ilk kez konuşan savcı Arda, ölümle ilgili tüm prosedürlerin o dönemde titizlikle yürütüldüğünü aktardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ