Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları, toplamda 204 ülkeden 10 bin 500 sporcunun 32 spor branşında 48 dalda mücadele edeceği büyük bir etkinlik olarak başladı.

Türkiye’den de 102 sporcunun katıldığı bu büyük organizasyon, spordan çok farklı tartışmaların odağında. Olimpiyatların açılışında Paganizm, pedofili, satanizm, tek dünya şarkısı ve LGBT (Eşcinsellik) gibi kavramlar ön plana çıkarken, sporun kendisi geri planda kaldı.

Kısaca, Olimpiyatlarda

Paganizm var.
Pedofili var.
Satanizm var.
Tek dünya şarkısı var.
LGBT (Eşcinsellik) var.

Sadece SPOR yok!

Bu kavramlar, toplumun iyiden ve güzelden yana olan ahlaki değerlerini yerle bir ediyor.

Peki, bu paganizm, pedofili, satanizm, tek dünya şarkısı, LGBT nedir?

Paganizm: Tanrısal varlıkları sembolize eden somut nesnelere tapınmayı ve tazimi içerir. Atalar kültü, natüralizm, animizm gibi unsurlarla ilişkilidir.
Allah’ı yok sayar.

Pedofili: Ergenlik öncesi çocukları cinsel açıdan çekici bulan ve bu eğilimi çocuklara yönelik olan bir psikoseksüel rahatsızlıktır, sapkınlıktır, aşağılıktır.

Satanizm: Şeytan’ı temel alan ideolojik ve felsefi inançlar grubudur. Kısaca, şeytana tapmaktır. Satanizm, kötülüğü yücelten ritüeller ve sembollerle, insanları ahlaki değerlerden uzaklaştırarak şeytanın kucağına iten bir öğretidir. Bu inanç sistemi, kişileri manevi ve ahlaki yozlaşmaya sürükleyerek toplumun temel yapısını zayıflatmayı amaçlar. Allah’a başkaldırıdır.

Tek Dünya Şarkısı: Dünya ülkelerinin sınırlarını kaldırmayı ve bu durumu normalleştirmeyi hedefleyen bir şarkıdır. Bu şarkı, özgürlüğün maskesi altında köleliğin kapısını aralar ve fertlere cellatlarına gülümsemeyi kulağa hoş gelen melodilerle fısıldar. Zihinlere işleyen bu propaganda aracı, toplumu küresel bir köleliğe hazırlamayı amaçlar ve kişileri bireyselleştirerek farkında olmadan efendilerine itaat etmeye yönlendirir.

LGBT: Lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender sözcüklerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.

  • Lezbiyen: Kadın kadına yaşanan ilişki.
  • Gey (Gay): Erkek erkeğe yaşanan ilişki.
  • Biseksüel: Erkek veya kadın ile diğer cinsel yönelimler arasındaki ilişki
  • Transgender, Transseksüellik: Doğumdan sonra yönlendirmelerin etkisi altında kalıp kadının erkek, erkeğin kadın olmak istemesi, hormon ilaçları ve ameliyat ile asli cinsel kimliğini baskılaması durumudur.

İşte bu sapkın tanımları toplumumuza yerleştirmek için, ÇANAKKALE’de cephede yenemedikleri bizi, kültürel bir savaşla "ÇANAK"tan girdiler. Cephede gösterdikleri başarısızlığı, evlerimizi ve aile yapımızı hedef alarak telafi etmeye çalıştılar ve başardılar. Evlerimizi tarumar edip ailelerimizi parçaladılar, manevi değerlerimizi yıkmaya yönelik bir saldırıya geçtiler. Bu süreçte, bizim aklıevveller de televizyonlardan bu sapkınlıkları yayınlayarak bu işlere çanak tuttular. Telefon, Tablet, Televizyon, Bilgisayar (3T, 1B) nin etkisiyle toplumun ahlaki ve kültürel yapısını bozarak bizi içten çökertmeye çalıştılar çökerttiler. Kültürel emperyalizmin bu güçlü saldırısı, Çanakkale’de karşı durduğumuz düşmanın yeni ve sinsi bir yüzüdür ve Maalesef bizi ÇANAK ile yendiler.

Ezcümle; “kahpe içerden olunca, kapı tırkaz tutmaz.”

Ne diyeyim, bu da geçerse geçmiş olsun Türkiye!