Çevrelerindeki insanlar, onları yüzleri şişmiş ve biçimsiz olduğu için onları uzaylılar gibi nitelendiriyor.

12 kardeşin sadece beşi, geniş gözlere, aşırı büyümüş elmacık kemiklerine, burun şekil bozukluklarına ve diş deformitelerine sahip. Diğer kardeşlerin ise herhangi bir anormalliği bulunmuyor.

Sağlık uzmanları, Isaias, Graciosa, Preciosa, Antonio ve Miguelina Bautista'nın garip semptomlarının nedenini araştırmaya devam ediyor.

aile2

Bu durumla ilgili, çocukluklarından beri kendilerine uzaylı lakabı takıldığını ve zamanla uzaylı olduklarına inanmaya başladıklarını ifade eden Isaias, durumları nedeniyle alay konusu olduklarını dile getirdi.

Dominik Cumhuriyeti'nde yaşayan kardeşler, yüz bozukluklarının yanı sıra baş ağrısı, solunum zorluğu, baş dönmesi ve vücut ağrıları yaşamakta. İş bulmada zorluk çeken kardeşler, işverenlerin görünümlerinden dolayı ayrımcılık yaptığını belirtti.

aile1

Leontiyaz olarak da bilinen Aslan Yüzü Sendromu, kafatası ve yüz kemiklerinin aşırı büyümesi sonucu aslan benzeri bir görünüme neden olan nadir bir durumdur.

Kadınlar ilmik atarak kazanç elde etmek için çıktıkları yolda ilk kilimi bitirdiler Kadınlar ilmik atarak kazanç elde etmek için çıktıkları yolda ilk kilimi bitirdiler

Nörolog Dr. Franly Vazquez, bu hastalığı "dünya çapında bildirilen vaka sayısının çok az olduğu, son derece nadir bir durum" olarak tanımlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ