Spor

Brezilya'da Vincent Aboubakar çılgınlığı

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı ve takımdan ayrılması beklenen Vincent Aboubakar için Brezilya ekibi Palmeiras'ın taraftarları golcü ismin alınması için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.

Abone Ol

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve transfer döneminde ayrılması beklenen Vincent Aboubakar için Brezilya'nın Serie A ekiplerinden Palmeiras taraftarları, sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile oyuncunun transferini istiyor.

Akşam'ın haberine göre: Beşiktaş'ta yaşanan kadro dışı kalma durumu sonrasında Siyah-Beyazlı kulübü sosyal medyadan takipten çıkan Vincent Aboubakar'a, Güney Amerika ekibi Palmeiras talip oldu. Taraftarlar, sosyal medyada başlattıkları kampanya ile Kamerunlu golcü için Palmeiras yönetimine baskı yapmaya çalışıyor.

Brezilya basınından Bolavip ise bu transfer için, "Son derece pahalı bir oyuncu, onun burada oynama ihtimali yüksek değil. Palmeiras yöneticileri de maliyetin kendi güçlerini aşacağının farkında" yorumunu yaparak transferin zorluğuna dikkat çekti.

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş kariyeri, 2020-21 şampiyonluğunun ardından ligdeki son 11 maçta sınırlı süre sahada kalmasıyla sıkıntılı geçti. ABeşiktaş formasıyla çıktığı 22 resmi maçta attığı 11 golle takımının en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise, "Saçma suçlamalara son verelim. Kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum" şeklinde oldu.