Şüpheliler, market sahibi ve adama saldırdı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, 4 kişinin yaralandığı olayın failleri polis tarafından aranıyor.

Olay, saat 22.00 sıralarında Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 32’nci Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre bir grup sokakta yürüyen bir kişiyi gasp etmeye çalıştı. Gasptan kaçan kişi sokak üzerinde bulunan bir markete girdi. Dükkana gelen kalabalığı uzaklaştırmak isteyen market sahibi bir anda grubun saldırısına uğradı. Kalabalık grup taşlar, sopalar ve sandalyelerle markette bulunan market sahibi, market sahibinin annesi ve diğer iki kişiye saldırdı. Saldırı sonrasında şüpheliler olay yerinden kaçarken ihbarlar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 4 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kaçan şüpheliler için yakalama çalışması başlatıldı. Saldırı ise marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

ZANLILAR YAKALANDI

Bayrampaşa'da gasp girişimi yaparken kendilerini engellemeye çalışanları darbeden 4 şüpheli gözaltına alındı.

Oba Makarna fabrikasındaki patlamayla ilgili fabrika müdürü tutuklandı Oba Makarna fabrikasındaki patlamayla ilgili fabrika müdürü tutuklandı

Kocatepe Mahallesi 32. Sokak'ta yürüyen bir kişi, 4 şüpheli tarafından gasbedilmeye çalışıldı. Kaçarak bir markete giren kişinin arkasından gelen şüphelileri, market sahibi ve buradaki bazı kişiler engellemeye çalıştı.

Yaşanan kavga sırasında market sahibinin de aralarında bulunduğu 4 kişiyi darbeden şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Polis ekiplerince yapılan çalışmada, zanlılar yakalandı.

Bu arada, şüphelilerin gasp girişimi ve yaşanan kavga marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerin markete giren kişinin arkasından gelerek saldırmaları, durumu görenlerin araya girmeye çalışması ve yaşanan kavga yer alıyor.

Kaynak: AA