Güncel

Balık fabrikasında büyük panik yaşandı!

Giresun’un Eynesil ilçesinde bir balık fabrikasında meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın, büyük korku ve panik yarattı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştu.

Loading...

Abone Ol

Patlama anında işçiler içerideydi

Yangın, Eynesil ilçesi Gümüşçay mahallesinde özel bir firmaya ait balık işleme soğukhava deposunda çıktı. Alınan bilgiye göre, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi ile Eynesil ilçesi arasında yer alan Topallı mahallesi Topallı deresi mevkiinde bulunan tesiste, işçilerin çalıştığı sırada büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından tesiste yangın çıktı. İşçiler, yangın nedeniyle tesisi terk etmek zorunda kaldı.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti

Yangına, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Giresun Belediyesi, Eynesil, Görele, Çavuşlu ve komşu ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, vatandaşların da desteğiyle tesisteki yanıcı maddeler boşaltıldı.

Yangında, tesiste büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. Ancak, olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.