Spor

Atletico Madrid ile Getafe'nin gol düellosundan kazanan çıkmadı

La Liga'da gol düellosu şekilde geçen maçta Atletico Madrid sahasında Getafe ile berabere kaldı. Konuk ekipte Milli oyuncu Enes Ünal, uzun bir sakatlık döneminden sonra ilk kez maç kadrosunda yer aldı.

Abone Ol

İspanya 1. Futbol Ligi LaLiga'nın 18. haftasında oynanan derbi maçta Atletico Madrid, sahasında Getafe ile 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşma, uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Enes Ünal'ın da kadroda yer aldığı bir mücadeleye sahne oldu.

Atletico Madrid, 38. dakikada Stefan Savic'in kırmızı kart görmesiyle büyük bir bölümünü 10 kişi oynadığı maçın ilk yarısını Antoine Griezmann'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Barjo Mayoral'ın golüyle beraberliği yakalayan Getafe'ye karşı Atletico Madrid, Alvaro Morata ve yine Griezmann'ın penaltıdan attığı gollerle skoru 3-1'e taşıdı.

Ancak maçtan kopmayan Getafe, Oscar Rodriguez ve yine penaltıdan Mayoral'ın attığı gollerle zorlu deplasmandan 1 puan almayı başardı. Atletico Madrid, ligde art arda son iki maçta puan kaybederek bir maç eksiğiyle 35 puanla 3. sırada yer aldı.

Öte yandan, geçen hafta Sevilla'yı mağlup eden ve derbiden de beraberlikle ayrılan Getafe ise 26 puanla 8. sıraya yükseldi.

Getafe'de 7 ay sonra kadroya giren milli futbolcu Enes Ünal, sahada olmasa da moral kazandı. Enes Ünal, sağ diz çapraz bağlarından geçirdiği ameliyatın ardından beklenenden önce takıma dahil oldu.