Güncel

Ankara Ticaret Odası heyeti THY uçağına alınmadı!

Üsküp'ten aktarmalı bir seyahatle Ankara'ya dönmek isteyen Ankara Ticaret Odası'nın 45 kişilik heyeti, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Heyetin 21 üyesi, 'yer olmadığı' gerekçesiyle Türk Hava Yolları'nın uçağına alınmadı.

Abone Ol

Kosova'da resmi ziyaretler gerçekleştiren Ankara Ticaret Odası (ATO) heyeti, Üsküp'ten Ankara'ya dönüş yolculuğunda beklenmedik bir bilet sorunu yaşadı. 45 kişilik heyetten 21 kişi, önceden satın alınmış olan Ankara uçuşlarına yetişemedi ve Türk Hava Yolları (THY) tarafından "yer olmadığı" gerekçesiyle uçağa alınmadı.

T24 haberine göre, ATO Başkanı Gürsel Baran ve ATO heyeti, Kosova'da iki ülke arasındaki ticari ve yatırım ilişkilerini geliştirmeyi amaçlayan ziyaretlerin ardından Üsküp'ten Ankara'ya dönmek için yola çıktı. Ancak Üsküp'ten İstanbul Havalimanı'na ulaştıklarında, aralarında ATO Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin bulunduğu 21 kişi, Türk Hava Yolları'nın (THY) aktarmalı Ankara uçuşuna alınmadı. ATO yetkilileri, Ankara bileti satın alındığını iddia etmelerine rağmen, THY tarafından "yer olmadığı" gerekçesiyle uçağa alınmadılar.