TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın, kürsüdeki konuşmacılara sürekli müdahale etmeleri nedeniyle AK Parti'li TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ tarafından uyarıldığı belirtildi.

Gazete Duvar’ın aktardığı habere göre, geçtiğimiz hafta Meclis’i yöneten Bozdağ, Gökçek ve İnan’a seslenerek, sataşmalarının Meclis çalışmalarını olumsuz etkilediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti

Bozdağ, 'Ben buradan bakıyorum, AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer çünkü kürsüye hâkim olan kürsüdeki, mikrofon ona açık, o konuşuyor, millet onu duyuyor; sizin söylediğiniz sadece tutanaklara geçiyorsa, o kadar ama dışarıda sizin söyledikleriniz duyulmuyor ama yediğiniz sopa duyuluyor. İzin vermeyin buna, hiçbir vekil arkadaşım, herkese de söylüyorum' şeklinde konuştu.

Bozdağ’ın uyarısının ardından Gökçek ve İnan’ın hafta boyunca sataşmada bulunmadığı biliniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ