Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ketenci, son dönemdeki hakem kararları ve buna yönelik tepkiler konusunda açıklamada bulundu. Ketenci, Fenerbahçe’nin hakkını her zaman emek, fedakârlık ve büyük mücadelelerle aldığını ve camiasıyla birlikte hedeflerine yürüdüğünü belirtti.

Konyaspor hazırlık maçında MKE Ankaragücü’nü 3-1 yendi Konyaspor hazırlık maçında MKE Ankaragücü’nü 3-1 yendi

Ekran görüntüsü 2023-11-28 191231

HAKEM HATALARI FAHİŞ

Ketenci, sezon başından itibaren maçlarında aleyhlerine fahiş hatalar yapıldığını ve son karşılaşmada da iki takımın da penaltılarının verilmediğini söyledi. Bu duruma tepki gösteren Ketenci, VAR kayıtlarının açıklanmasını ve maçın tekrarını talep ettiklerini ifade etti.

Ekran görüntüsü 2023-11-28 191244

ALGI VE MANİPÜLASYON YAPILIYOR

Ketenci, yaşanan tek pozisyon üzerinden algı ve manipülasyon yapıldığını savunarak, yıllarca hakem hatalarından faydalanan ve haksızca elde ettiklerini hak sayanların hiç aynaya bakmadan yine sahneye çıktıklarını söyledi. Ketenci, TFF ve MHK ile ilgili en ufak yaptırım talep etmeyenlerin aslında ortamdan gayet memnun olduklarını iddia etti.

FENERBAHÇE OYUNU BOZACAKTIR

Ketenci, her sezon kurgulanan ve hedefi her zaman Fenerbahçe olan bir oyun olduğunu ancak bu sezonun ezberledikleri sezonlar gibi olmayacağını vurguladı. Ketenci, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün camiası ile birlikte oyunu bozmak için tüm gücüyle sonuna kadar mücadele edeceğini ve Fenerbahçe camiası olarak tek yumruk olarak cevap vereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA