Afyonkarahisar'da, Çayırbağ beldesinde bulunan Uğur Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, aynı aileden 3'ü kadın olmak üzere toplam 4 kişi silahla vurularak hayatını kaybetti. Evden duyulan silah seslerinin ardından jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.

Yapılan incelemeler sonucunda, Havva Ş, babası Adem Ş, annesi Cemile Ş. ve anneannesi Emine T'nin silahla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayın şüphelisi olarak Havva Ş'nin eski eşi Mert Muharrem T'nin arandığı belirtildi.

İkilinin 2019 yılında bir televizyon programında çocukların velayeti konusunda karşı karşıya geldiği bilgisi ortaya çıktı.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, olayın ardından jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini ve şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Almanya’ya ilk giden Türk işçilerine böyle öğüt vermişler Almanya’ya ilk giden Türk işçilerine böyle öğüt vermişler

Yiğitbaşı, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." şeklinde açıklama yaparak,  şüphelinin yakalanması için yapılan çalışmaları sürdüğünü vurguladı.

Kaynak: AA