Kadro dışı bırakılan beş isimden biri

Süper Lig’de ve Avrupa’da yaşadığı puan kayıplarıyla zor günler geçiren Beşiktaş’ta yönetim, geçtiğimiz hafta beş futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı almıştı. Bu isimler arasında Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal yer alıyordu. Bu futbolcuların takım içi uyumsuzluk ve performans düşüklüğü nedenleriyle kadro dışı kaldıkları belirtilmişti.

Gençlerbirliği, Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı Gençlerbirliği, Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş’ı takipten çıkardı

Kadro dışı bırakılan futbolculardan Vincent Aboubakar, bu karara tepki göstererek Instagram hesabından Beşiktaş’ı takipten çıkardı. Kamerunlu golcünün bu hareketi, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Beşiktaş taraftarları, Aboubakar’ın bu davranışını eleştirerek, kulüpten ayrılmasını istedi.

Beşiktaş’ta geleceği belirsiz

31 yaşındaki Vincent Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 maçta 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Ancak son dönemde sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle takımdan uzak kaldı. Aboubakar’ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kadro dışı kalmasıyla birlikte, Beşiktaş’ta kalma ihtimali de oldukça düşük görünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ