Güncel

8 Yaşındaki kız çocuğunun diri diri gömüldüğü Esra Erol’da aldatma hikayesiyle ortaya çıktı!

Abone Ol

Mehmet Altun’un İtirafı

Esra Erol’un programında yaşanan olay herkesi şok etti. Mehmet Altun, aldattığı eşi Rabia ile barışmak için programa katıldı. Eşini, çocuklarına bakıcı olarak tuttuğu Meryem isimli kadınla aldattığını ve pişman olduğunu söyledi. Ancak ilerleyen günlerde Meryem ile ilgili korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

Meryem’in Korkunç Geçmişi

Meryem’in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç isimli kız çocuğunun öldürülmesi sebebiyle 9 yıl hapis yattığı ortaya çıktı. Esra Erol’un canlı yayında gerçeği açıklamasının ardından Meryem’in sözleri şöyle oldu: “Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu’yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı.”

Cinayetin Detayları

Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan 8 yaşındaki Hasret Karakoç, okula gitmek üzere evinden çıktı ancak öğretmeni aileyi arayarak çocuğun okula gelmediğini söyledi. O dönem 16 yaşında ve ismi Serkan olan Meryem, Hasret’in önce kafasına taş atıp bayıltmış, ardından evlerinin yanındaki metruk bir yapıya çukur kazıp küçük kızı gömmüştü.

Otopsi Raporu ve Skandal

Hasret’in otopsi raporunda ise başına aldığı darbeyle değil, boğulma ile öldürüldüğü ortaya çıktı. Serkan ve annesinin, Hasret’i diri diri gömdüğü anlaşıldı. Bir skandal da talihsiz Hasret’in cenazesi sırasında yaşandı. Cenaze namazını kıldıran İmam Eşref Sevilmiş, Hasret’in kefenli yüzünü açıp tabutun içindeyken fotoğrafını çekti. Bu olaydan sonra müftülük, imam hakkında soruşturma başlattı.