Türk erkek voleybolunun güçlü temsilcileri, 19-20 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek 2024 CEV Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası ve CEV Challenge Kupası maçları için sahne alacaklar.

Galatasaray HDI Sigorta, Penzügyör SE ile Challenge Kupası Son 16 Turu 2. maçında karşılaşacak. İlk maçtan 3-1'lik bir galibiyetle ayrılan temsilcimiz, ikinci maçta Macaristan temsilcisine karşı alacağı herhangi bir galibiyet veya en az 2 set kazanması durumunda turu geçecek. Maçın yayın detayları henüz netlik kazanmadı.

Arkas Spor ise CEZ Karlovarsko ile CEV Kupası Son 16 Turu 2. maçında mücadele edecek. İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan temsilcimiz, ikinci maçta Çekya ekibine karşı aynı performansı sergilemesi veya en az 2 set kazanması durumunda turu geçecek. Karşılaşmanın yayın akışı henüz belirlenmedi.

Ziraat Bankkart, Şampiyonlar Ligi'nin 4. maçında Grupa Azoty Kedzierzyn ile 19 Aralık Salı günü deplasmanda karşılaşacak. Mücadele trtspor.com.tr adresinden canlı olarak takip edilebilecek.

Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Halkbank ise Şampiyonlar Ligi'nin 4. maçında 20 Aralık Çarşamba günü Berlin Recycling Volleys'e konuk olacak. Maç, TRT Spor Yıldız kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe Parolapara ise Draisma Dynamo Apeldoorn'u ağırlayacak. İlk maçı 3-1 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçta Hollanda ekibini yenmesi veya en az 2 set kazanması durumunda turu geçecek. Maç, Fenerbahçe TV YouTube kanalından izlenebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ