Evden Çıktı, Bir Daha Dönmedi

Salim Tıkansak, 31 Ekim günü öğleden sonra evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Yakınları, telefona cevap vermeyen Tıkansak’ı aradı ancak bulamadı. Durumu jandarmaya bildiren aile, kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma, AFAD ve Mahalleli Seferber Oldu

Tıkansak’ın bulunması için jandarma, AFAD ve mahalleli seferber oldu. Bugün saat 12.00’de yaklaşık 60 kişilik bir ekip, baz istasyonu sinyal verilerine göre tespit edilen bölgede arama çalışması başlattı. Jandarma ve JASAT’a ait olan Çöl ve Pelte isimli köpeklerin de katıldığı aramada, Tıkansak’ın evine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan yol kenarındaki su kanalının içinde ölü olarak bulunduğu görüldü.

Savcılık Soruşturma Başlattı

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve ambulans ekipleri, Tıkansak’ın öldüğünü doğruladı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. Tıkansak’ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)