Güncel

3 aylık belediye başkanını 'yılın en başarılı belediye başkanı' seçtiler!

Abone Ol

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Adana’nın Ceyhan ilçesinin belediye başkanı seçilen Kadir Aydar’a "Yılın en başarılı belediye başkanı" ödülü verildi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ödülünü, etkinliği düzenleyen medya kuruluşunun Yönetim Kurulu Başkanı’ndan aldı.

Belediyenin basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, herkesin başkanı olduğuna vurgu yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, medya kuruluşunun düzenlediği ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“CEYHANLI HEMŞERİLERİM ADINA ALIYORUM”

"31 Mart seçimlerinin ardından söylediğim gibi ilçemizde kaybeden olmadı, Ceyhan Kazandı. Seçim sonrası parti rozetimizi bir kenara bırakıp, partili partisiz herkesin başkanı olarak çalışmalarımıza koyulduk. Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi emeklilerimize ikramiyelerini yatırdık. Bununla birlikte binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza da et kart dağıtımını yaptık. Ceyhanlı hemşerilerimizin desteği ve güveni ile sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bu ödülü tüm Ceyhanlı hemşerilerim adına alıyorum."

İttifakgazetesi.com