Yeni Nissan Juke, üç silindirli 1.0 litrelik turboşarjlı benzinli motorla geliyor. Bu motor, 117 beygir güç ve 200 Nm tork üretiyor. Şanzıman seçenekleri ise 6 ileri manuel veya 7 ileri çift kavramalı otomatik. Ayrıca araçta hibrit bir versiyon da bulunuyor. Bu versiyon, 94 beygir güç ve 148 Nm tork sağlayan bir benzinli motor ve 36 kW güç ve 205 Nm tork sağlayan bir elektrikli motor kombinasyonuna sahip.

Nissan Juke 2024 3

Yeni Juke, N-Sport adlı yeni bir donanım paketiyle de sunuluyor. Bu paket, aracın iç ve dış tasarımını daha sportif ve dinamik hale getiriyor. Bu pakette, ilk nesilde çok sevilen ve kullanıcılar tarafından talep edilen sarı renk seçeneği de yer alıyor. Nissan, bu rengin daha modern ve soluk bir ton olduğunu belirtiyor. Ayrıca aracın tavanı da siyah renkte.

Nissan Juke 2024 2

İÇ MEKÂNDA YENİLİKLER

Yeni Juke’un iç mekânı da önemli ölçüde yenilenmiş. Orta konsol, gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi daha modern ve kullanışlı hale getirilmiş. Bilgi-eğlence sistemi, 12,3 inçlik bir dokunmatik ekrana sahip. Bu ekran, sürücüye daha iyi bir görüş açısı sağlamak için biraz daha eğimli. Gösterge paneli de 12,3 inçlik bir dijital ekrandan oluşuyor. Bu ekranda, 1920x720 piksel çözünürlük sunuluyor. Ayrıca araçta, kablosuz Apple Car Play ve Android Auto desteği, geliştirilmiş ses tanıma sistemi, araç dururken USB üzerinden video oynatma özelliği gibi teknolojik imkanlar da bulunuyor.

Nissan Juke

Nissan, sürücünün konforu için de birçok detay düşünmüş. Direksiyon simidi, pürüzsüz bir deri benzeri malzemeyle kaplanmış. Torpido gözü, 7,8 litrelik bir hacme sahip. Kablosuz şarj, konfor odaklı yenilikler, N-Sport paketinde sarı detaylar da iç mekânın diğer özellikleri arasında.

Nissan Juke 2024

Honda'dan Kanada'ya dev yatırım: 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya tesisi geliyor! Honda'dan Kanada'ya dev yatırım: 11 milyar dolarlık elektrikli araç ve batarya tesisi geliyor!

FİYATI HENÜZ AÇIKLANMADI

Yeni Nissan Juke, Birleşik Krallık’ta Sunderland’de bulunan Nissan fabrikasında üretilecek. Araç, 2024 yılı içinde satışa sunulacak. Fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ