Vincenzo Montella'dan "istifa" sorusuna yanıt

Milli sporcu Enver YıldırımParis  olimpiyatlarına katılmaya hak kazandı Milli sporcu Enver YıldırımParis olimpiyatlarına katılmaya hak kazandı

A Milli Takım'ın Avusturya'ya 6-1 yenildiği dostluk maçı sonrasında Vincenzo Montella, önemli bir açıklamada bulundu. Montella, "Eğer burada bir sorumlu aranıyorsa, o sorumluluk bana aittir.'' diye konuştu.

A Milli Takım, liglere verilen arada ikinci hazırlık karşılaşmasına Avusturya’ya konuk oldu. Avusturya maçı 6-1 kazandı. 

Maçın ardından Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. 

Montella açıklamasında; "Beklenmedik bir sonuçla karşılaştık. Ülkemiz adına üzgünüz. Ancak bu tür maçlar, başımızı dik tutup devam etme fırsatı verir. Bu gibi mağlubiyetlerden sonra moralimizi bozacak analizler yapmaktan kaçınmalıyız. İlk yarıda takımımız gayet iyi bir performans sergiledi. Duruşumuz oldukça iyiydi ve oyunumuz ilk yarıda keyif vericiydi. Ancak dakikalar ilerledikçe birlikteliğimiz bozuldu. Bazı oyuncularımız, belki de az oynadıkları için fiziksel olarak geri dönüşlerde zorlandılar. Bu konuları göz önünde bulundurarak birlikte gelişmeliyiz." dedi. 

İtalyan teknik adam sözlerinin devamında; "Burada bir sorumlu varsa o da benim. Kimsenin suçlanmasına gerek yok. Motivasyonum çok yüksek. Şampiyonada daha iyi performanslar göstereceğimizden eminim. Bu iki maçta güzel geri bildirimler de aldık." diyerek açıklamalarda bulund." açıklamasında bulundu. 

İstifa sorusu kızdırdı!

Basın toplantısında gelen "istifa" sorusuna cevap veren Montella; "Bu soruya cevap vermeyeceğim. Provokasyon olduğunu düşünüyorum. Ben de şunu sormak istiyorum: Siz soru sorarken hata yaptığınızda istifa ediyor musunuz? 30 yıldır bu işin içindeyim, her seferinde bu tarz problemlerin yaratıldığını görüyorum. Bunlar normal şeyler, burada zihinsel dengem olmasaydı, bu işi yapmamam gerekiyordu ve bu seviyelere ulaşmamam gerekiyordu." sözlerini sarfetti. 

Kaynak: AA