31 Mart Pazar günü saat 03.18’de meydana gelen kaza, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Demokrasi Caddesi’nde gerçekleşti. Bir hafif ticari araç, sokak dönüşü sırasında genç motosiklet sürücüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola düşen ve motosikletiyle birlikte sürüklenen sürücü, bir yön levhasına çarparak savruldu.

Acil Servisler Olay Yerine Hızla Sevk Edildi

Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak, genç sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Genç sürücünün cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak Ulaşık Caddesi’ndeki 17 Ağustos Camii’ne getirildi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, genç sürücü toprağa verildi.

Kaza Anının Detayları

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, caddeden sokağa dönmekte olan hafif ticari aracın, motosikletle çarpıştığı anlar net bir şekilde görülüyor. Çarpışmanın şiddetiyle yola düşen ve motosikletle sürüklenen sürücünün, yön levhasına çarpıp savrulduğu anlar da kameralara yansımış.