Sakarya'nın Karasu ilçesinde, bir sürücü aracıyla ezdiği köpeği gördükten sonra önce sitem etti, ardından etrafını kolaçan ederek bölgeden uzaklaştı. İnsanlıktan utandıran bu olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Yalı Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda, seyir halinde olan bir otomobil, yolda yatan bir sokak köpeğinin üzerinden geçti. Ne olduğunu anlamayan sürücü, aracından inerek ezdiği köpeği gördüğünde önce sitem etti, ardından etrafını kolaçan ederek aracına binip bölgeden uzaklaştı.

Köpek Cani Şoför

Köpeğin acı içinde kıvrandığını gören vatandaşlar çaresizce başında bekledi. Bu insanlık dışı olay güvenlik kamerasına da yansıdı.

Köpek-23

Boşanma aşamasında olduğu kocasının evini yaktı: Yangını merdivende oturarak izledi Boşanma aşamasında olduğu kocasının evini yaktı: Yangını merdivende oturarak izledi

İnsanlıktan utandıran görüntüler, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sürücünün otomobille köpeği ezmesi, araçtan inerek ezdiği köpeği görünce sitem etmesi, sürücünün etrafı kolaçan ederek bölgeden uzaklaşması ve vatandaşların çaresizce köpeğin etrafında beklediği anlar yer aldı.

Kaynak: İHA