Üsküdar'da yeni kültür ve sanat sezonu, usta sanatçı Özdemir Erdoğan'ın sahne aldığı unutulmaz konserle başladı. Sanatseverlerin yoğun katılım gösterdiği gece kültür sanat etkinlikleri tanıtım videosu gösterimiyle başladı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen geceye yüzlerce sanatsever katıldı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan usta sanatçı Özdemir Erdoğan 2 saat boyunca sevilen şarkılarını söyledi. Özdemir Erdoğan'ın dillerden düşmeyen şarkılarına eşlik eden Üsküdarlılar, unutulmaz bir akşam yaşadı. Kültür-sanatın önemine vurgu yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bu akşam Üsküdar ama bütün İstanbullular burada duyan geldi zaten. İnanılmaz bir talep ve istek var. Özdemir Erdoğan ismi böyle bir isim Türk Müziğine son 50 yıla damgasını vurmuş bir isim. Biz kendi değerlerimize, kendi kültür sanat zenginliğimize sahip çıktıkça ülke olarak çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Hayırlı, uğurlu, uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Gittiğim her yerde yoğunluk oluyor

Sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan sanatçı Özdemir Erdoğan, "Gittiğim her yerde sıralar oluşuyor. İçeri giremiyor insanlar bu bakımdan çok üzülüyorum. Her tarafta böyle. Bütün konserlerimiz böyle geçiyor. Şimdi hükümetimiz silah sanayiye önem veriyor. Yerli milli sloganı devam ediyor. Bunlar muhteşem haberler, çok hoş çok güzel haberler ben de bunu müzikle yapmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu. Konser sonunda Başkan Hilmi Türkmen sahneye çıkarak sanatçıya ve orkestra üyelerine ayrı ayrı çiçek vererek teşekkür etti. Toplu fotoğraf çekiminden sonra "Sayın Özdemir Erdoğan'ı en kısa zamanda daha büyük bir salonda ağırlayacağız inşallah" sözü veren Başkan Hilmi Türkmen alkışlarla karşılandı.
Görkemli gecenin bitiminde Nevmekan'a geçen Özdemir Erdoğan burada sevenleriyle sohbet ederek albümlerini imzalamayı da ihmal etmedi.