İşte Türkiye'de şu anda satılan en uygun fiyatlı sıfır kilometre otomobillerden bazıları:

Kia-10

KİA Picanto

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır kilometre otomobiller listesinde, Kore menşeli bir şehir otomobili olan Kia markasının Picanto modeli ilk sırayı aldı. Picanto, geçtiğimiz aylarda makyajlanmış ve küçük, sportif bir şehir otomobili olarak tanınıyor. 813 bin TL fiyat etiketiyle, Türkiye'deki kullanıcılar için bütçe dostu bir seçenek olarak öne çıkıyor. Picanto'nun uygun fiyatı, geniş iç hacmi ve şehir içi kullanıma uygunluğuyla dikkat çekiyor.

Egea-1

FİAT Egea Sedan

Türkiye'de üretilen ve yerli üretim unvanına sahip olan Fiat Egea, İtalyan markanın ürünlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Listemizin ikinci sırasında yer alan Fiat Egea Sedan, özellikle filo ve taksiciler tarafından tercih ediliyor. 814 bin 900 TL fiyat etiketiyle Türkiye'de satılan en uygun ikinci sıfır otomobil unvanını elinde bulunduruyor. Fiat Egea'nın ekonomik yakıt tüketimi, geniş bagaj hacmi ve kullanışlı iç mekanıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Panda-1

FİAT Panda

Tercihini SUV tarzı otomobillerden yana kullanmak isteyenler için Fiat Panda, listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Uzun yıllardır Fiat tarafından üretilen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Panda modeli, 815 bin 200 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Panda, özellikle özel donanım seçenekleriyle de zenginleştirilmiş bir şekilde sunuluyor. Yüksek oturma pozisyonu, kompakt yapısı ve şehir içi kullanıma uygunluğuyla Fiat Panda, SUV tutkunlarının beğenisini kazanmayı başarıyor.

Hyundai-6

Hyundai i10

Koreli üreticinin popüler şehir otomobili i10, listenin geçtiğimiz aylarda birinciliğini korurken, şu anda dördüncü sıraya geriledi. Hyundai i10'un 1.2 MPI 84 Hp gücünde bir motor seçeneği ve otomatik vites opsiyonu bulunuyor. Otomobil, 851 bin 944 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Klio

Renault Clio

Fransız otomotiv endüstrisinin belki de en önemli oyuncusu, listenin beşinci sırasına yerleşti. Türkiye'de üretilen ve yerli üretim etiketine sahip olan Renault Clio Equilibre 1.0 SCe 65 Hp versiyonu, 857 bin TL'lik fiyat etiketine sahip.

Kaynak: HABER MERKEZİ