Togg'un açıklamasına göre, 2023 yılındaki çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılar için 6-10 Ocak tarihleri arasında konfigürasyon güncelleme imkanı tanınacak. Ayrıca, 2023 yılında yapılan çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara da 15-19 Ocak tarihleri arasında sipariş önceliği sunulacak.

T10X sahibi olmak isteyen kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecekler. Uygulamayı indirmek ve sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden Trumore uygulamasını kullanabilirler.

2024 yılında üretilecek T10X'lerdeki donanım versiyonları hakkında da bilgi verildi.

Standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim alt yapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özelliklerine sahip "teknoloji ve konfor" paketiyle sunulacak.

Standart 19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipi ise V1'deki özelliklere ek olarak; elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini içeren "kış paketi" ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi ile birlikte gelecek.

Kaynak: AA