Maçın yarıda kalması sebebiyle bir kazanan ortaya çıkmadığı için Süper Kupa'nın sahibi belirlenemedi. Bu durumda ne olacak?

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki mücadele, Şanlıurfa'da yaşanan bu olayla belirsiz bir hale geldi. Ancak benzer bir durum daha önce yaşandı. İstanbulspor ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig maçında İstanbulspor'un sahadan çekilmesi sonucunda maç yarıda kalmıştı. Bu durumda İstanbulspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmiş ve sonuç olarak Trabzonspor lehine maçın 3-0 hükmen galibiyeti tescil edilmişti.

Süper Kupa için de benzer bir süreç işleyecek ve PFDK'nın vereceği 3-0 hükmen galibiyet kararı sonrasında resmi olarak Galatasaray, Süper Kupa'yı kazanmış olacak. Bu kararın ardından Galatasaray, iç sahada oynayacağı ilk maçında kupasını teslim alacak.

Teknik direktörler Avcı, Turan ve Kıragası, sporcu sağlığıyla ilgili oturuma katıldı Teknik direktörler Avcı, Turan ve Kıragası, sporcu sağlığıyla ilgili oturuma katıldı

Dünyanın 2. büyük hava gücü aslında milyarlarca dolar değerinde bir uçak mezarlığı: AMARG! Dünyanın 2. büyük hava gücü aslında milyarlarca dolar değerinde bir uçak mezarlığı: AMARG!

New York’ta tarihinin en büyük depremlerinden biri meydana geldi: İnsanların sakinliği dikkat çekti New York’ta tarihinin en büyük depremlerinden biri meydana geldi: İnsanların sakinliği dikkat çekti

Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin güzelliğiyle ortalığı kasıp kavurdu: Tıpkı Annesi!.. Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin güzelliğiyle ortalığı kasıp kavurdu: Tıpkı Annesi!..

Hugo'nun Tolga Abi'si yıllar sonra ortaya çıktı! 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliğine bakın!... Hugo'nun Tolga Abi'si yıllar sonra ortaya çıktı! 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliğine bakın!...

Kaynak: HABER MERKEZİ