Çeyrek Finalin Ardından

Avrupa’nın kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final etabı nefes kesen maçlarla sona erdi. Manchester City ve Real Madrid arasındaki rövanş maçında, penaltı atışları sonucunda Real Madrid 4-3’lük üstünlük kurarak yarı finale adını yazdırdı. Diğer yandan, Bayern Münih de Arsenal’i 1-0 mağlup ederek yarı final biletini kaptı.

Real Madrid’in Penaltı Zaferi

Manchester City karşısında ilk maçı 3-3 berabere tamamlayan Real Madrid, rövanş maçında Rodrygo’nun 12. dakikada attığı golle öne geçti. Kevin de Bruyne’nin 76. dakikada kaydettiği golle Manchester City umutlansa da, maç uzatmalara taşındı ve penaltılarda Real Madrid galibiyeti elde etti.

541026

Filenin Sultanları İtalya'ya mağlup oldu Filenin Sultanları İtalya'ya mağlup oldu

Bayern Münih’in Savunma Duvarı

Allianz Arena’da Arsenal’i ağırlayan Bayern Münih, Joshua Kimmich’in 63. dakikada attığı golle öne geçti ve maçı 1-0 kazanarak yarı finale çıktı. Kaleci Manuel Neuer, 58 Şampiyonlar Ligi maçında kalesini gole kapatarak rekor kırdı.

542082

Finalin maçı ne zaman

Yarı final maçlarının ardından, tüm gözler Şampiyonlar Ligi finaline çevrildi. Final maçı, 1 Haziran’da Londra’nın ünlü Wembley Stadı’nda oynanacak ve futbolseverler bu büyük mücadeleye tanıklık edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ