Beşiktaş Çaykur Rizespor'u konuk ediyor Beşiktaş Çaykur Rizespor'u konuk ediyor

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirirken, müsabakaya damga vuran penaltı kararına da değindi. Ayrıca, ligdeki şampiyonluk yarışıyla ilgili de görüşlerini paylaştı.

Dilmen 1-3

Ntvspor'un haberine göre; Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin sezon başındaki baskılı futbolundan eser olmadığını belirtirken, İsmail Kartal'ın oyuna yaptığı müdahaleleri de eleştirdi.

Dilmen Haber-9

İrfan Can Kahveci'nin çıkıp Joshua King'in oyuna girmesini "mantıksız" olarak niteleyen Dilmen, "İsmail Kartal, King-İrfan değişikliği yaparken İrfan'ın gol atması sayesinde iptal oldu. 6-7 kişi kapanan takıma karşı sadece savunma arkasına sarkan oyuncunun oyuna girmesi zaten mantıksızdı" şeklinde konuştu.

Dilmen-6

Ünlü yorumcu, Ali Koç'un geçtiğimiz aylarda Ferdi Kadıoğlu ile ilgili yaptığı transfer açıklamalarını eleştirerek, "2 ay önce Ali Koç, 'Ferdi herhalde gidici' demişti, bence Ferdi o zaman gitti çünkü her geçen gün biraz daha geriye gitmeye başladı." şeklinde ifadeler kullandı.

Dilmen Haber-7

Öte yandan Dilmen, İsmail Kartal'ın iyi bir teknik direktör ve kondisyoner olduğunu ancak kötü bir iletişimci olduğunu aktardı.

Dilmen Haber-6

Rıdvan Dilmen, maçta öne çıkan penaltı pozisyonuna da dikkat çekerek, "Penaltı anında Djiku'nun müdahalesini gördüm ve hakemin penaltıyı onun nedeniyle verdiğini düşündüm. Djiku'ya verilmiş olsaydı, hatta kırmızı kart bile olabilirdi" şeklinde yorumladı.

Dilmen Haber-5

VAR'ın Livakovic'in müdahalesi için çağırdığına inanamadığını dile getiren Rıdvan Dilmen, "Böyle penaltı olmaz" ifadelerini kullandı.

Dilmen Haber Ici

Dilmen, "Manaj'a müdahale geldiği anda top oyundan çıkmış ve pozisyon sona ermiş." sözlerini sarf etti.

dilmen haber-1

Genel kanının aksine, Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin hala şampiyonluk şansının olduğunu düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, Galatasaray'ın bu hafta oynayacağı deplasmandaki Adana Demirspor maçının kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

dilmen 5

Ünlü yorumcu, "Galatasaray, Adana Demirspor'u da yenerse o zaman farklı şeyler konuşuruz" dedi.

dilmen

Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'a 'Şamp' diyebilirim. Gerisini şu an için koymuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ