Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe'de güçsüz futbolcular olduğunu belirtirken, "Bu güçsüzlüğün fizik kondisyondan değil inançsızlıktan geldiğini düşünüyorum" dedi.

Bir takım daha fazla pozisyona giremez

Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile berabere kalması ardından spor yorumcusu Dilmen, Fenerbahçe'nin en az 6-7 net pozisyona girmesine rağmen gol atamaması üzerine, "Bir takım deplasmanda bundan daha fazla pozisyona giremez. Fakat Fenerbahçe'de güçsüz oyuncular var. Bu oyuncular fiziki kondisyonlardan değil, inanç olarak güçsüzlerdedi.

Beşiktaş maçında sakatlanan genç yıldız İsmail Yüksek'in yokluğunun Fenerbahçe'yi etkilediğini vurgulayan Dilmen, "Devre arasında Fred'in daha çok ileri çıkmasını bekledim ama ofansif değişiklikle Fred iyice gömüldü" ifadelerini kullandı.

Para atlet Hamide Doğangün, dünya 3'üncüsü oldu Para atlet Hamide Doğangün, dünya 3'üncüsü oldu

Tadic çıkarılması gereken son oyuncu

Tadic'in bu maç oyundan çıkması gereken son futbolcu olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "3 santrforla oynarken Tadic'in açtığı orta kadar iyi orta açabilen başka oyuncu var mı Fenerbahçe'de?" şeklinde konuştu.

Bu maç özelinde İsmail Kartal'ı eleştiremeyeceğini söyleyen ünlü yorumcu, "Fenerbahçe bu maçı kazanmak için gayet yeterli pozisyona girdi ama hiçbirini değerlendiremedi" dedi.'Futbolcular şampiyonluk inançlarını kaybetti

Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluk inancını kaybettiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Ben Fenerbahçeli futbolcuların bu işin artık olmayacağı şeklinde düşünceye kapıldığını, oyuncu grubunun artık havlu attığını, şampiyonluğa inancın azaldığını gördüm."

Kaynak: HABER MERKEZİ