Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 34. haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 34. haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek

Galatasaray'ın gündeminde olduğu ileri sürülen Rafa Silva'nın geleceği futbolseverlerin merak konusu haline geldi. Benfica ile sözleşmesinin sonuna gelen Rafa Silva'nın, Galatasaray dahil birçok takımdan teklif aldığı iddia ediliyor.

Rafa Silva 1

Ntvspor'un haberine göre; Rafa Silva'nın transferi için Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa ve Suudi Arabistan'dan da cazip teklifler aldığı belirtiliyor. Bu süreçte, oyuncunun eski hocası da konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rafa Silva 2

Teknik direktör Jorge Paixao, Rafa Silva'nın Galatasaray'a transferine ilişkin görüşlerini Record gazetesine aktardı.

Rafa Silva 3

Paixao, Rafa'nın Portekiz'in en iyi futbolcularından biri olduğunu belirterek, oyuncunun aldığı tekliflerin kendisini şaşırtmadığını ifade etti.

Rafa Silva 4

Paixao, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu vurgulayarak, Sarı-Kırmızılıların önemli bir Avrupa takımı olduğunu belirtti.

Rafa Silva 6

Paixao'nun Rafa hakkındaki yorumları şu şekilde devam etti: "Eğer transfer gerçekleşirse, Rafa büyük bir sözleşme imzalayacak ve Suudi Arabistan yerine Avrupa'da kariyerine devam edecek

Rafa Silva 7

Paixao, Rafa Silva'nın İstanbul'a adaptasyon konusunda zorlanmayacağını vurgulayarak, "Çünkü büyük bir kulübe ve İstanbul gibi büyük bir şehre gidecek" şeklinde konuştu.

Benfica ile sözleşmesinin sonuna gelen Rafa Silva, bu sezon çıktığı 44 maçta 18 gol, 14 asistlik istatistik yakaladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ