Christopher Nolan'ın yönettiği Oppenheimer filminde Amerikalı fizikçi J. Robert Oppenheimer'ı canlandıran Cillian Murphy, En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre, BAFTA ve Oscar ödüllerini kazandı.

Kariyerinin zirvesinde olan Murphy, kendisine şöhreti getiren Peaky Blinders dizisindeki "Thomas Shelby" rolüne geri dönüyor. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, Murphy'nin kadroya resmen dahil olduğunu doğruladı.

Ankara'da "Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk" sergisi açıldı Ankara'da "Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk" sergisi açıldı

"Thomas Shelby İçin Orada Olacağım"

Cillian Murphy, geçtiğimiz ay BBC Radio 4'ün Desert Island Discs programına konuk olmuş ve Peaky Blinders ile ilgili bir film yapılırsa oynayabileceğini şu sözlerle söylemişti:

"Anlatılacak daha fazla hikaye varsa ve Stephen Knight yapabileceğini bildiğim bir senaryo sunarsa orada olacağım. Yani 50 yaşındaki Tommy Shelby'yi izlemek istiyorsak orada olacağım. Hadi yapalım."

Filmin Çekimleri Eylül 2024'te Başlıyor

Steven Knight, Peaky Blinders'ın finali olacak olan filmin, çekimlerinin Eylül 2024'te başlayacağını açıklamıştı.

Peaky Blinders Hakkında

Başrollerinde Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis, Sam Neill ve Tom Hardy gibi isimlerin yer aldığı, 2013-2022 yılları arasında yayınlanan dizi; Peaky Blinders adlı suç çetesinin I. Dünya Savaşı'nın hemen sonrasındaki maceralarını konu ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ