Rusya Devlet Duması, Putin tarafından başbakanlığa aday gösterilen Mişustin'i onayladı Rusya Devlet Duması, Putin tarafından başbakanlığa aday gösterilen Mişustin'i onayladı

California'da, bir papazın kızının erkek arkadaşını öldürmesi için bir tetikçiye 40 bin dolar ödediği iddiasıyla gözaltına alındı.

Victorville'de yaşayan 47 yaşındaki Samuel Pasillas, 13 Mart Çarşamba günü tutuklandı ve cinayete azmettirme, cinayet işlemek için komplo kurma, cinayete teşebbüs ve ölümcül silahla saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

Papaz-2

Trthaber'in haberine göre; Riverside Polis Teşkilatı'na (RPD) göre, 21 Ekim 2023 Cumartesi günü bir adamın ateşli silah yaralarıyla hastaneye başvurması üzerine polis memurları olaya müdahale etmek üzere hastaneye gitti.

Papaz 1

Adam, dedektiflere kendisine hareketli bir arabadan ateş açıldığını ancak tıbbi müdahale için hastaneye kendi arabasıyla gelebildiğini ifade etti.

Papaz 2

RPD Soygun-Cinayet Birimi'nden dedektifler, takip soruşturması yürüttü ve daha sonra olayın bir kiralık katil saldırısı olduğunu tespit etti.

Papaz 3

Kanıtlara ulaşıldı

Kurbanın bir kadınla ilişkisi olduğu ve daha sonra kadının babasının, Victorville'deki İspanyolca konuşulan bir kilisenin papazı Pasillas olduğu saptandı.

Papaz 4

Dedektifler, soruşturma kapsamında babanın tuttuğu adamlarla görüşüp onlara o akşam nerede olacağı dahil kurban hakkında bilgi verdiğine dair kanıtlara ulaştı.

Diğer yandan dedektifler babanın adamlara yaklaşık 40 bin dolar ödediğini ve zanlıların saldırıdan önceki haftalarda kurbanı gözetlediğini tespit etti.

Daha sonra Long Beach'ten 55 yaşındaki Juan Manuel Cebreros, cinayet işlemek için komplo kurmak, cinayete teşebbüs ve ölümcül silahla saldırmak suçlarından Robert Presley Gözaltı Merkezi'ne götürüldü.

Hem Juan Manuel Cebreros hem de Pasillas şu anda 1 milyon dolar kefaletle tutuklu bulunuyor. Soruşturma ise halen devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ