NutSpor YouTube kanalında ünlü yorumcu Nihat Kahveci, A Milli Takım'ın Avusturya'ya karşı oynadığı hazırlık maçında aldığı 6-1'lik yenilgiyi değerlendirdi. İsmail Yüksek için ayrı bir parantez açan Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde oldu:

Nihat Kahveci, "Milli takım formasını giydin mi halı sahada da oynasak 6 tane gol yedin mi sıkıntı." şeklinde Milliler'in yaşadığı bozgunu eleştirdi.

EURO 2024'te kritik maçlardan biri Çekya ile olan mücadele olacak. Bu maçın kazanılması, milli takımın turnuvadaki performansı için büyük önem taşıyor.

İyi oynadığında, şampiyonluk sezonunda Buffon diyorduk. Uğurcan şu an 'Buf'. Şu kadroda Mert oynar kalede.

2-1'den sonra dağılınmaz Portekiz ilk 15 dakikada gol attığında dağılacak mıyız?

İlk 44 dakikadaki Arda'ya hiçbir şey demem yine gözümüzün pasını sildi. Bugün üzerinden o yüksek beklentiyi karşıladı diyemem.

Biz yüreğimizi, o amatör ruhu koymadık mı %40'ımız yok. Önce onu koyacağız sonra kalite gelir.

Benim orta saham ki Avrupa Şampiyonası'nda büyük ihtimal o olacak. Hakan Çalhanoğlu'nun yanında İsmail Yüksek oynar. Bugün yine gördük.

Orkun da olsun Salih Özcan da olsun bence iyi bir İsmail Yüksek ki ona özellikle orayı kapatma rolü; oyun kuruculuk, ön tarafa dribling, son pası at rolü değil. Kapatma rolünü verdiğinde nasıl o Hırvat orta sahayı mahvetti. 

Arda Turan, Süper Lig’e dünya yıldızını getiriyor! Arda Turan, Süper Lig’e dünya yıldızını getiriyor!

İsmail Yüksek orada kesin olmalı, olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ