Galatasaray'da sözleşmesi bulunan ve şu anda Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo'nun, sezon sonunda İngiliz kulübünden ayrılması bekleniyor. Gelecek sezon nereye gideceği merakla beklenen Zaniolo, hangi takımda oynamak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo için İngiltere'deki performansı beklenenin altında kaldı. Premier Lig'de 20 maçta sadece 611 dakika forma şansı bulan ve 2 kez gol sevinci yaşayan Zaniolo, kariyerine İtalya'da devam etmek istediğini dile getirdi.

Corriere dello Sport'un bugünkü sayısında başlığı atan Nicolo Zaniolo, İtalyan gazetesine verdiği röportajda Serie A'ya geri dönmek istediğini ve kalbinde eski takımı Roma'nın olduğunu belirtti.

"Bana Serie A'yı geri verin" başlığıyla verilen haberde, 24 yaşındaki oyuncunun "Büyüdüm ve olgunlaştım. Kendimi birçok kulübe tavsiye ederim ama asla Lazio'ya gitmem" ifadelerine yer verildiği bildirildi.

Zaniolo, Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi'yi de överek "O antrenörlük yapmak için doğmuş." şeklinde konuştu.

Ayrıca haber detayında İtalyan yıldız için "Nicolo Zaniolo iyi ruhlu bir çocuk, çok çalışıyor, çok hata yapıyor ama her zaman ayağa kalkıyor" yorumu yapıldı ve futbolcuyla Milan ve Fiorentina'nın ilgilendiği ileri sürüldü.

Arda Turan, Süper Lig’e dünya yıldızını getiriyor! Arda Turan, Süper Lig’e dünya yıldızını getiriyor!

Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaniolo'nun kariyerini nerede sürdüreceğinin gelecek yaz transfer döneminde belli olması bekleniyor. 

Kaynak: HABER MERKEZİ