Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı, Medyafors fuarlarının kalbinin attığı İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Cumartesi günü Güvenilir Ürün Platformu Genel Sekreteri Elif Aşlamacı Attepe ile birlikte Yenikapı etkinlik alanında Özhan Erem tarafından düzenlenen gıda dışı Franchise fuarına katıldım. İlk defa düzenlenen fuar olması dolayısıyla beklenenden biraz az katılım olsa da verim açısından iyiydi ve çok başarılıydı. Hem fuara katılanlara hem de organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin bu tür fuarlara ihtiyacı var. Seneye de çok daha geniş olacağı inancındayım. 

Oniki

Ancak benim bu fuarda dikkatimi çeken oldukça kalabalık bir grubun konferans bölümünde hatipleri dinliyor olmasıydı. Bunun nedeni fuar organizasyonun Oniki firmasıyla ile işbirliğine girerek Ziya Kızıltan tarafından geliştirilen Oniki’nin Verimli B2B Etkinlik formatıyla gerçekleşmiş olması. Farklı sektörlerden franchise yoluyla büyümeyi hedefleyen onlarca gıda dışı marka ile bu sektörlere yatırım yapmak isteyen binlerce yatırımcı /girişimci, ONİKİ’nin verimli B2B Etkinlik formatıyla bir araya geldi. 

Oniki Ziya Kızıltan

Peki, Oniki sistemi nedir?

Oniki, geliştirdiği eşsiz yapay zeka teknolojisiyle iş dünyasında en doğru B2B eşleştirmeleri sağlayan; yeni nesil etkinliklerin yapıldığı hibrit bir event platformudur. Bugüne kadar birçok fuara ve etkinliğe katılırım, bu denli kalabalık bir grubun etkinliği ve konuşmacıları heyecanla dinlediklerine şahit olmadım. (Bu konuyla ilgili yakında daha geniş bir yazı kalem alacağım.)

Be My Franchise Fuarı (4)

Markanızı Büyütmek için Heyecan Verici Bir Fırsat!

Gıda dışı sektörlerde faaliyet gösteren bir markanız mı var? Franchise veya bayilik sistemiyle büyümeyi mi hedefliyorsunuz? O zaman Be My Franchise 2024 fuarlarını kaçırmamalısınız. Bu uluslararası etkinlik, Türkiye'nin üretim gücünü ve kaliteli ürünlerini global arenada tanıtmak için benzersiz bir platform sunuyor. Master franchise, ülke, şehir veya bölge bayilikleri gibi çeşitli yatırım fırsatları sunuyor. 

Be My Franchise Fuarı (5)

Fuarın Avantajları:

Yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşarak yeni bayi ve franchisee adaylarıyla tanışma. Markanızı geniş kitlelere tanıtarak bilinirliğinizi ve pazar payınızı artırma. Büyüme ve yayılma hedeflerinizi hızlandırma. Türkiye'nin girişimcilik ruhundan ve yatırım potansiyelinden faydalanma olarak sayabiliriz. 

Medyafors Fuarcılık Güvencesi:

Be My Franchise 2024, 21 yıllık tecrübesiyle sektörün öncü fuar organizatörü Medyafors Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Bayim Olur musun - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ile franchise sektörüne önemli katkılarda bulunan Özhan Erem, bu yeni fuarla da markalara benzersiz bir platform sunuyor. Bu güçlü etkinlik, Türkiye’nin üretim gücünü ve kaliteli üretimini uluslararası arenada tanıtarak, master franchise veya ülke, şehir, bölge bayilik fırsatları getiriyor. Bu fuarda markanızı yerli yabancı yatırımcılarla buluşturarak yeni bayi/franchisee fırsatına kapı açabilir, büyüme, yayılma hedeflerinizi hızlandırabilirsiniz. Türkiye’nin girişimcilik ruhu ve üretkenliği, dünya genelinde ilgi uyandırıyor ve bu fuar, bu büyüleyici potansiyeli tüm dünyaya gösterme imkanı veriyor.

Oniki 2

Birçok franchise ve bayilik anlaşması yapıldı

100'den fazla markanın bir araya geldiği Be My Franchise 2024 fuarında, 4 gün boyunca tahminen 500'den fazla franchise ve bayilik görüşmesi yapıldı. Bu heyecan verici etkinlik, gıda dışı sektörlerde yatırım yapmak isteyen girişimciler ve yatırımcılar için benzersiz bir platform sunuyor. 

Medyafors Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Erem, fuarın önemini şu sözlerle vurguluyor: "Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik ve Franchise Fuarı, sektörde gelenekselleşen 'Bayim Olur musun?' fuarının kardeşi olarak sektöre yeni bir soluk getiriyor. Bu fuar, yatırımcı adaylarına markalar ve yatırım olanakları hakkında kapsamlı bilgiler sunarken, katılımcı markalara da yeni iş fırsatları sunuyor. Franchise ve bayilik alanında en yeni trendleri keşfetmek ve dinamik bir pazarın parçası olmak isteyen herkes bu fuarda olmalı."

Katılan Bazı firmalar

Happy Center

Happy Center Ceo Yavuz Altun

Altun Gıda, 1969'dan beri gıda sektöründe, 1996'dan beri ise perakende sektöründe kaliteli ve güvenli hizmet sunuyor. Happy Center ile müşterilerine daha iyi ve “güler yüzlü” bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Baba Nadir Altun'un girişimiyle başlayan 50 yıllık gıda serüveni Happy Center ile gülümseyen bir felsefeye dönüşüyor. 193 Şube ile hizmet veren marka yeni bayilikler verme hedefinde. 

Bücürük Çocuk Giyim

Bücürük

1996 yılından beri faaliyet gösteren Bücürük 0-12 yaş çocuk giyiminde Türkiye’nin en sevilen markalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana “Yalnızca Çocuklar İçin” sloganıyla tarzın, şıklığın ve kalitenin adresi olma yolunda müşterilerine hizmet vermektedir. Kumaşından dikimine, tasarımından sunumuna kadar kaliteden taviz verilmemiş ürünlerle halkımızı buluşturmak isteyen marka için franchise fırsatları sunuyor. 

AKA Partners Hukuk Bürosu

Aka Partners Hukuk Bürosu

Abdullah Celalettin AYGÜN, Fatih Can KESEMEN ve Enes AKDEMİR ortaklığında kurulan bir hukuk bürosudur. 1989 yılında temelleri atılan ve dünya trendlerini, ekonomiyi ve piyasaları uluslararası platformlarda yakından takip etmekte olup yapısındaki geniş, donanımlı ve her türlü hukuk alanında uzmanlaşan avukatlarıyla ulusal ve uluslararası alanda müvekkillerine hizmet vermektedir. 

Olgar (Voult)

Vault , Olgar

1989 yılında eski milli voleybolcu ve muharip gazi kurmay bahriye subayı Güven Olgar ve eşi Kadriye Olgar tarafından kurulan Olgar, Quiksilver, Billabong, Salomon, Merrell ve Jack Wolfskin olmak üzere birçok global markanın Türkiye distribütörüdür. Türkiye genelinde 50’den fazla mağazasıyla doğaya tutkuyla bağlı kişilere, 4 mevsim doğa ile uyumlu hale gelecekleri ve outdoor, extreme sporlar esnasında rahatlıkla faydalanabilecekleri kaliteli giyecek, ekipman ve aksesuarlar sunuyor. 

Ced-Go Çocuk Atölyesi

Cedgo Ekibi

Çocuklara en özgür ortamı sağlayarak duyusal materyallerle zihinlerini besleme, oyun alanında akranlarıyla birlikte hareket eden çocukların iletişimlerini güçlendirme ve özel olarak gerçekleştirilen etkinliklerle; fiziksel, zihinsel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunma amacını taşıyan çocuk oyun alanları. 70’ yakın şubesi bulunuyor.