NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta Los Angeles Lakers, Milwaukee Bucks'ı uzatma dakikalarında mağlup etti. İki kez uzatmaya giden mücadeleyi 128-124 kazanan Lakers, bu sezonki 40. galibiyetini elde etti. Doğu Konferansı ikincisi Bucks ise bu sezon 26. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Anthony Davis'ten double-double

Ntvspor'un haberine göre; Los Angeles Lakers'ta Anthony Davis, maçı double-double'la tamamladı ve galibiyette önemli bir rol oynadı. Los Angeles Lakers'ın son maçında, Anthony Davis'in oynadığı kilit rol ön plana çıktı. Maç boyunca 52 dakika süre alan yıldız oyuncu, 34 sayı ve 23 ribauntla önemli bir performans sergiledi. Bu performansıyla Davis, 2012'den bu yana Lakers formasıyla bir maçta en uzun süre sahada kalan oyuncu unvanını elde etti.

Lakers'ın dördüncü üst üste galibiyetinde, Austin Reaves'in etkileyici performansı dikkat çekti. Reaves, 29 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistle triple-double yaparak kariyerindeki ikinci kez bu başarıyı elde etti. Aynı zamanda Lakers'ta D'Angelo Russell da 29 sayı ve 12 asistle önemli bir katkı sağladı.

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD'deki yarışmada 3'üncü oldu Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD'deki yarışmada 3'üncü oldu

Milwaukee Bucks'ta ise Giannis Antetokounmpo'nun 29 sayı, 21 ribaunt ve 11 asistlik performansı galibiyete yetmedi.

Bucks'ta Khris Middleton 12, Damian Lillard 27, Malik Beasley ve Bobby Portis 21 sayıyla oynadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ