Yeonmi Park'a göre, Kim Jong-Un tarafından kız arama faaliyetleri için okul bahçelerine dahi gidildiği, seçilen kızların siyasi durumlarına göre değerlendirildiği ve sıkı sağlık kontrollerinden geçirildiği belirtiliyor.

Kim Jong-Un'un babası olan Kim Jong-Il'in ise genç kızlarla cinsel ilişkinin kendisine "ölümsüzlük vereceğine" inanıyordu.

Kim Jong Un Bakire 1

ntv.com.tr'in haberine göre; Kuzey Koreli sığınmacı Yeonmi Park, ülkesinin lideri Kim Jong-Un hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Genç kadın, lider Kim Jong-un'un tüyler ürpertici "Zevk Takımı"na katılmak üzere her yıl 25 bakire kız seçtiğini anlattı.

Kim Jong Un Bakire 2

Siyasi bağlılık seçim kriteri

Yeonmi Park'ın anlattıklarına göre kadınlar görünüşlerine ve ülkeye olan siyasi bağlılıklarına göre seçiliyor.

Park, Kim Jong-Un'un ve parti arkadaşlarına hizmet etmek için iki kez değerlendirildiğini ancak "aile durumu" nedeniyle seçilmediğini öne sürdü.

Kim Jong Un Bakire 3

Park, "Güzel bir kız bulmak için okul bahçelerine bile gidiyorlar. Güzel kızlar bulduklarında yaptıkları ilk şey aile durumlarını, yani siyasi durumlarını kontrol etmek oluyor. Kuzey Kore'den kaçan aile üyeleri olan, Güney Kore'de veya başka ülkelerde akrabaları olan kızları ortadan kaldırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kim Jong Un Bakire 4

Sağlık kontrolü sıkı tutuluyor

Süreç daha sonra genç kızların bekaretlerini doğrulamak için tıbbi muayeneyi ile devam ediyor.

Bu aşamayı geçenler, vücudun herhangi bir yerindeki küçük yara izleri gibi kusurların incelendiği başka bir sıkı kontrolle karşı karşıya kalıyor.

Bu yoğun inceleme, "Kuzey Kore'nin dört bir yanından sadece bir avuç kızın" seçilmesine yol açıyor ve bunlar daha sonra Pyongyang'a transfer ediliyor.

Kim Jong Un Bakire 5

Tek amaçları Kım Jong-un mutlu etmek

Park'ın iddiasına göre, seçildikten sonra bu kızların tek amacı Kim Jong-Un'u memnun etmek.

Kim Jong-Un'un da babası olan merhum Kuzey Kore lideri Kim Jong-Il, "genç genç kızlarla cinsel yakınlığın ona ölümsüzlük vereceğine" inanıyordu.

2011 yılında 70 yaşındayken ağır bir kalp krizinden öldü.

Kim Jong Un Bakire 6

50 yıllık mazisi var

Kim Jong-Il'in bu "Zevk Takımı" fikrini 1970'lerde tasarladığı iddia ediliyor. Güzel kadınları seçti ve babası Kim Il-Sung'un ziyaret ettiği tatil bölgelerine yerleştirdi.

1983 yılında Kim Jong-Il kendi kullanımı için ikinci bir "Neşe Bölümü" oluşturdu.

Kim Jong Un Bakire 7

Tercih Batılı görünümlü kızlar

"Zevk Takımı"nın yapısı yıllar içinde değişti, çünkü üç erkeğin de kadın zevki birbirinden farklıydı.

İddiaya göre Kim Il-Sung'un kadınlar konusunda daha geleneksel bir zevki vardı, çünkü o daha yaşlıydı, bu yüzden kendi grubu vardı.

Kim Jong-Il'in de kendine ait bir "Zevk Takımı" vardı.

Vücut tipleri biraz farklıydı. Kim Jong-Il uzun kadınları tercih etti çünkü kendisi çok kısaydı.

İddiaya göre Kim Jong-un, kişisel çevresi için daha "zayıf" kadınları seçme eğiliminde ve daha uzun boylu, daha "batılı görünümlü" kadınları tercih ediyor.

Kim Jong Un Bakire 8

Zevk takımı üçe ayrılıyor

Kim Jong-Un'un karısının da aslında "Zevk Takımı"nda olduğuna dair söylentiler var.

"Zevk Takımı" üç ayrı gruba ayrılıyor. Bir grup masaj konusunda eğitim alıyor, bir diğeri ise Kim Jong-un ve yakın arkadaşlarının eğlenmesi için şarkı söyleme ve dans etme konusunda uzmanlaşıyor.

Üçüncü grup ise "cinsel faaliyetler bölümü" ile görevlendirildi: Kim Jong-Un ve çevresindeki erkekler ile cinsel yakınlık içinde olmaları gerekiyor.

Endonezya'daki Ibu Yanardağı'nda patlamalar şiddetlendi: Uyarı seviyesi en üst düzeye çıkarıldı Endonezya'daki Ibu Yanardağı'nda patlamalar şiddetlendi: Uyarı seviyesi en üst düzeye çıkarıldı

Kim Jong Un Bakire 9

Ailelerin seçeneği yok

Özellikle seçilen kızlar Kim'e hizmet etmek için görevlendirilirken, diğerleri daha düşük rütbeli generalleri ve politikacıları memnun etmek için görevlendiriliyor.

Kuzey Kore'nin çaresiz koşullarında, ebeveynlerin kızlarının "Zevk Takımı"na katılmasına rıza gösterdiği ve bunu, açlıktan ölmeyeceklerini garanti altına almanın bir yolu olarak gördükleri bildiriliyor.

Kim Jong Un Bakire 10

Ekibin üyeleri yirmili yaşlarının ortalarına geldiklerinde, "en iyi dönemlerini" geçmiş sayılıyor ve genellikle liderin korumalarından biriyle evlendiriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ