Fenerbahçe'den Aliağa'ya farklı tarife Fenerbahçe'den Aliağa'ya farklı tarife

Saha içinde Real Madridli bazı futbolcular, penaltı atışını Arda Güler'e kullandırmayan Joselu ile polemiğe girdi. Benzer şekilde, saha kenarında teknik direktör Carlo Ancelotti ile yardımcısı olan oğlu Davide Ancelotti arasında da benzer bir tartışmanın yaşandığı ortaya çıktı.

Arda Güler 1-3

Ntvspor'un haberine göre: La Liga'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Real Madrid'in 4-0 galip geldiği Girona maçının son dakikasında meydana gelen penaltı pozisyonu, İspanya'da hala büyük tartışmalara neden oluyor.

Arda Güler 2-5

Real Madrid - Girona karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olan Arda Güler, 90. dakikada rakip ceza sahasında düşürülerek takımına bir penaltı kazandırmıştı.

Arda Güler 4-3

Tchouameni ve Camavinga, kazanılan penaltıyı Arda Güler'in kullanmasını isterken, Joselu'nun topu elinden almaması tartışma yarattı.

Arda Güler 5-3

Defensa Central'de yer alan habere göre, o sırada Carlo Ancelotti devreye girerek Carvajal'e Arda'nın penaltıyı kullanması gerektiğini söyledi.

Arda Güler 6-1

Joselu'ya atışı yapması için gönderileceği sırada, İtalyan hocanın teknik ekibinde yer alan oğlu Davide Ancelotti yedek kulübesinden çıkarak duruma müdahale etti.

Arda Güler 7

Davide, saha içinde gereksiz tartışmaların önüne geçmek adına Carvajal'e penaltıyı Joselu'nun kullanmasına izin vermesini söyledi.

Arda Güler 8

İspanyol golcü, penaltıyı kaçırırken Joselu'yu ilk teselli eden ise Arda Güler oldu.

Bu sırada, Arda'nın hala taktik ve fiziksel anlamda gelişmeye ihtiyacı olduğu yorumu yapılırken, teknik ekibin genç futbolcunun performansından memnun olduğu ve takıma ve şehre çok iyi uyum sağladığı belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ