Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol basınından övgü alıyor. İspanya'nın en büyük gazetelerinden AS, Arda Güler'i "Yeni Galaksi"nin bir parçası olarak gösteren bir manşet paylaştı.

Galatasaray şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'ye evinde kaybetti Galatasaray şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'ye evinde kaybetti

Fenerbahçe’den Real Madrid’e Uzanan Yolculuk

Arda Güler, Fenerbahçe’den 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle ayrılarak İspanyol devi Real Madrid ile altı yıllık sözleşme imzaladı. Madrid’deki kariyerine sakatlıklarla dolu bir başlangıç yapan Güler, ilk maçına 2024 yılının Ocak ayında çıktı.

İlk Gol ve İspanyol Basınından Alkış

19 yaşındaki futbolcu, 11 Mart’ta Celta Vigo’ya karşı oynanan ve Madrid’in 4-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçta ilk golünü attı. Bu gol, İspanyol basını tarafından genç oyuncuya yönelik övgülerle karşılandı.

"Yeni Galaksi"nin Parlayan Yıldızları

AS gazetesi, Rodrygo, Vinicius, Mbappe, Bellingham, Brahim Diaz, Endrick ve Arda Güler gibi geleceğin yıldız adaylarını içeren “Yeni Galaksi” başlıklı bir gönderiyle büyük beğeni topladı. PSG’nin yıldızı Mbappe ve gelecek sezon Real Madrid forması giyecek olan Endrick’in de yer aldığı bu gönderi, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ