LaLiga'da lider konumda bulunan Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direğe çarparak döndü.

İspanyol basını, Arda Güler'in performansını değerlendirirken, "Muazzam bir yeteneğe sahip ve zor şeyleri denemekten korkmuyor" şeklinde ifadeler kullandı.

Real Madrid 1-1

Ntvspor'un haberine göre: Real Madrid, en yakın takipçisi Girona'nın deplasmanda Getafe'ye yenilmesinin ardından Osasuna karşısında elde ettiği galibiyetle puan farkını çift hanelere yükselterek önemli bir avantaj elde etti. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, ligdeki son bölüme büyük bir avantajla girmiş oldu.

Real Madrid Arda-1

Real Madrid'in, Osasuna'yı 4-2 yendiği maçta, galibiyeti getiren golleri ise Vinicius Jr. (2), Dani Carvajal ve Brahim Diaz'dan geldi.

Osasuna karşısında yedek kulübesinde başlayan Arda Güler, 83. dakikada oyuna dahil oldu. Milli futbolcu, maçın son dakikalarında gole yaklaşırken orta sahadan çektiği şut üst direkten döndü.

Dallas 17 sayı geriden gelip Oklahoma'yı eledi Dallas 17 sayı geriden gelip Oklahoma'yı eledi

Real Madrid Arda Junior

Mücadelenin ardından İspanyol basını, maça ilişkin haberlerde Arda Güler'e övgü dolu sözlerle yer verdi.

AS gazetesinde maçla ilgili yer alan haberde Arda Güler için, "Çok genç ve gelişmekte olan bir oyuncuReal Madrid Arda Güler Osasuna. Muazzam bir yeteneğe sahip ve zor şeyleri denemekten korkmuyor. Muhteşem." ifadelerine yer verildi.

Daha fazlasını göstereceği gün gelecek

Marca'nın maç değerlendirmesinde ise Arda Güler için şu ifadeler kullanıldı: "Orta sahayı kontrol etti, 50 metreden bir vuruş yaptı. Daha fazla dakika alacağı gün gelecek. Ümit verici."

Real Madrid Arda Güler-2

Sadece 7 dakika yetti

El Pais gazetesi, karşılaşmayla ilgili raporunda, Arda Güler'in sahanın ortasından kale direğini vurması sadece 7 dakika sürdü. Genç futbolcunun, Ancelotti'ye gösterebileceği çok daha fazla potansiyeli olduğuna dikkat çekildi.

Real Madrid Arda Osasuna

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, maç sonrası yaptığı açıklamada, Arda Güler'e övgüler yağdırdı. Arda Güler için Ancelotti, "Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir. Gol atamaması önemli değil. Bizim için bu gol" dedi.

Arda Güler Ancelotti-3

Kaynak: HABER MERKEZİ