2021 yazında Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, performansıyla bu sezon sarı-kırmızılılarda fark yaratan isimlerin başında geliyor.

Barış Alper 1-1

23 yaşındaki bu yetenekli futbolcu, toplamda 15 gole katkı sağlayarak Galatasaray'ın ligdeki liderlik pozisyonunda önemli rol oynadı.

Barış Alper 2-2

Avrupa'daki performansı dikkat çeken Barış Alper Yılmaz için Aston Villa'nın da ilgisinin olduğu iddia ediliyor. İngiliz ekibi genç yetenecek için el yükseltmiş durumda.

Barış Alper 3-2

Premier Lig ekibinin, milli futbolcuyu kadrosuna katmak için Galatasaray'a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi artırdığı bildiriliyor.

Barış Alper 4

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Aston Villa, Galatasaray'ın istediği 25 milyon euro seviyelerine yakın bir teklif yapmak üzere 18 milyon euroluk teklifini revize etti.

Barış Alper 5

Unai Emery'nin teknik direktörlüğünü yaptığı ve bu sezon büyük bir çıkış yakalayan İngiliz ekibi, Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Barış Alper 3-1

Transfer gerçekleşirse, Barış Alper Yılmaz'ın transfer bedeli, Galatasaray tarihindeki en yüksek bedelli yerli transfer satışı olarak kaydedilecek. Bu rekor şu anda Arda Turan'a ait olan 13 milyon euro'luk transfer bedelini geçecek.

Barış Alper Yılmaz

Real Madrid Cadiz'i yenip şampiyon oldu Real Madrid Cadiz'i yenip şampiyon oldu

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla toplam 103 maçta sahaya çıktı. Bu maçlarda 10 gol atarken, 11 asist yaparak takımına skor katkısı sağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ