Ancelotti açıkladı! Arda yine 11'de başlayacak Ancelotti açıkladı! Arda yine 11'de başlayacak

Panathinaikos, Play-off şampiyonluk grubunda son dört maçını kazanarak ikinci sıraya yükseldi ve lider AEK Atina'nın sadece 1 puan gerisinde yer aldı. Bu durumda, Panathinaikos'un maçı kazanması halinde ligin bitimine dört hafta kala liderliğe yükselebileceği bir fark oluşacak. Önümüzdeki zorlu karşılaşma öncesinde ev sahibi AEK'nın 72, Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'un ise 71 puanı bulunuyor.

Trtspor'un haberine göre; Panathinaikos, AEK Atina maçının ardından birbirinden zorlu mücadelelere hazırlanıyor. Pazar günü saat 20:30'da deplasmanda Aris'e konuk olacak olan yeşil-beyazlılar, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00'da deplasmanda PAOK ile karşılaşacaklar. Ardından 12 Mayıs Pazar günü saat 20:30'da kendi sahalarında Olimpia

Panathinaikos'un bir diğer heyecan verici mücadelesi, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 15:30'da gerçekleşecek. Panathinaikos, Yunanistan Kupası finalinde Aris ile karşı karşıya gelecek. Fatih Terim ve öğrencileri, bu beş maçlık periyotta istedikleri puanları ve sonuçları alarak sezonu çifte kupayla kapatmayı hedefliyor. Bu final maçı, sezonun en kritik mücadelelerinden biri olacak ve Panathinaikos taraftarlarını büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ