Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Walid Regragui, takım oyuncuları Hakim Ziyech ve Brahim Diaz arasında yaşandığı öne sürülen uyum sorunlarına ilişkin iddiaları yalanladı. Regragui, yaklaşan Moritanya maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Bu iddialar asılsız,” dedi ve ekledi: “Ziyech takım için büyük bir rol oynuyor. Kaptan olarak her zaman yeni oyuncuları karşılamaya ve onları takımın bir parçası yapmaya heveslidir. Diaz ile olan ilişkisi de oldukça iyi.”

Juventus ile Milan puanları paylaştı Juventus ile Milan puanları paylaştı

Regragui, Ziyech'in takımda önemli bir rol oynadığını ve yeni oyuncuları karşılamaya ve onları takıma dahil etmeye hevesli olduğunu söyledi. Regragui, "Fotoğraflarda pek gülümsemeyen Ziyech'i bilirsiniz. Kendisi kaptan ve her zaman yeni oyuncuları karşılamaya ve onları takım içine katmaya hevesli. Diaz'la o ilgilendi ve birbirlerini çok iyi anlıyorlar." dedi.

Regragui: "Büyük Oyuncular Tehdit Edildiğini Hissetmez"

Tecrübeli antrenör, büyük oyuncuların kendilerini tehdit altında hissetmediklerini ve harika sonuçlar elde etme ve takımda olumlu bir iz bırakma tutkusunu paylaştıklarını söyledi. Regragui, "Büyük oyuncular başkaları tarafından tehdit edildiğini hissetmezler. Birbirlerini anlıyorlar ve harika sonuçlar elde etme ve takımda olumlu bir iz bırakma tutkusunu birlikte paylaşıyorlar." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ