Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzattı Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın sözleşmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzattı

Peleteiro, futbolculuk kariyerinde İspanya ve İngiltere’de birçok takımda oynadı. 32 yaşındaki eski futbolcu, 11 yıllık arkadaşı olan Kuveytli eski futbolcu Faisal Buresli’nin aracılığıyla İslam’ı tanıyarak hayatını değiştirdiğini söyledi. Peleteiro, Buresli’ye teşekkür ederek, “Allah size bereket ve mutluluk versin. Ramazandan bir ay önce Yaradan’a dönmek ne büyük bir nimet” dedi.

Jota Müslüman-1

“HAYATIMIN EN İYİ DÖNEMİNDEYİM”

Peleteiro, Kuveyt’in Al Qabas gazetesine yaptığı açıklamada, kendisini çok mutlu ve güçlü hissettiğini belirtti. “Hayatımın en iyi dönemindeyim” diyen Peleteiro, arkadaşı Buresli’nin evinde “İslam’a hoş geldin” pastasıyla karşılandığını anlattı. Peleteiro, İslam’ı Buresli’nin ailesi ile tanıdığını ve sevdiğini, gelecekte kendi ailesinin de aynı şekilde olmasını arzu ettiğini ifade etti.

Jota Müslüman

İSPANYOL BASININDA GENİŞ YANKI

Peleteiro’nun Müslüman olması, İspanyol basınında da geniş yankı uyandırdı. İspanyol medyası, Peleteiro’nun İslam’ı seçmesini manşetlerine taşıdı. Peleteiro’nun Müslüman olmasının ardından, İspanya’da daha önce de İslam’ı seçen ünlü isimler hatırlatıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ